Ansett selgere og salgsledere som skaper resultater

B2B Salg er rendyrkede spesialister på rekruttering av selgere, salgsledere, salgsdirektører og salgsorienterte toppledere. Vi jobber på tvers av alle bransjer, i hele landet og er spesialisert i forretningsmarkedet (B2B).???????????????????????????????????

Vi har tung internasjonal selger- og salgsledererfaring, og vi har etablert en markedsledende metodikk for å finne, velge ut og motivere de beste kandidatene til å velge jobb hos våre oppdragsgivere. Som kunde hos oss kan du trekke på vårt nettverk av over 10.000 selgere og salgsledere.

B2B Salg har utviklet beste praksis prosesser for jobbanalyse / kravspesifikasjon, search, strukturerte salgsintervjuer, relevante og valide testverktøy og meget grundige referanseintervjuer. Målet er å hjelpe våre kunder til å øke suksessfrekvensen på ansettelser i salg.

  • Eneste nisjeaktør i Norge med fokus på både rekruttering og salgsfaget
  • Usedvanlig grundige prosesser
  • Tilrettelegger prosesser etter behov
  • Strukturerte og fagfokuserte intervjuprosesser
  • Relevante og valide test- og analyseverktøy
  • Grundige referanseintervjuer
  • Fokus på fremdrift og kvalitetsleveranse
  • Ledelsestips før ”onboarding”, sparring salg og vekst
  • Garantiordning

SAGT OM B2B SALG – utdrag av referanseomtaler:

 ”B2B SALG har rekruttert både salgssjef og selgere til vårt selskap, og vi ser det som en stor verdi å ha kompetanse både innen rekruttering og salgsfaget. Nordisk Mediekonsern

”New Business-selgeren som B2B SALG rekrutterte inn har nå vunnet en internasjonal pris som selger med beste resultater i konkurranse med alle konsernets selgere i 7 land. Vi gir våre beste anbefalinger.” Internasjonalt IT-selskap

”Høy kompetanse innen rekruttering & HR kombinert med meget sterk faglig kompetanse innen salg, er B2B Salgs styrke. Vi er meget godt fornøyd!.” Norsk tjenesteaktør i helsesegmentet

”B2B SALG er profesjonelle, grundige og har høy faglig kompetanse på rekruttering og salgsfaget. Kandidater vi har rekruttert har raskt kommet i gang med leveranse og har vist til meget gode resultater på kort tid.» Internasjonalt selskap i bygg og anlegg.

Referanser og referansekontaktinformasjon kan gis på forespørsel.

har du behov for dyktige ressurser?

Ta kontakt med oss:
Tlf.: 92 88 45 56
Mail: kunde@b2bsalg.no

Spisskompetanse på området = tiltrekker oss de dyktige kandidatene

Vi har både våre kandidater og kunder i fokus. Aller viktigst er at våre oppdragsgivere får kandidaten de har behov for og som innfrir selskapets forventninger.

Følg oss på våre sosiale nettsteder:

B2B LinkedIn – bedriftsside
B2B LinkedIn – presentasjonsside
B2B Facebook – rekruttering
B2B Facebook – salg
B2B Twitter
B2B Google+
B2B Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, salgstrening, salg, vekst, utvikling, strategi, HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.