Om oss

B2B Salg AS er et kompetanse og ressurshus som hjelper selskaper med vekst.

Vi er spesialister på salg, marked, service og ledelse, og er sterk på vår nisje.

Stadig har selskaper i Norge fått øynene opp for hvor nyttig det kan være å benytte seg av en leverandør som er spesialisert på sitt fagområde og for B2B Salg AS handler det om høy kompetanse på HR, rekruttering, ledelse, salgsledelse, markedsføring og ikke minst salg.

Dette har medført at flere og flere bedrifter kontakter oss og benytter B2B Salg AS som deres leverandør hvor vi:

 • Rekrutterer dyktige og resultatskapende kandidater
 • Leier inn kandidater for et prosjekt eller en periode
 • Trener selgere og kundeservice
 • Utvikler ledere med fokus på å skape prestasjonsteam
 • B2B gjør jobben for kunden, eks. første fase i salgsprosessen, bl.a. møtebooking

B2B  Salg AS ble utnevnt til Gasellebedrift i 2018.

Vårt fokus er våre kunder og å bistå kundene med å skape en høyere vekst og ROI. B2B Salg AS er en nisjebedrift med en kombinasjon av høy kvalitet, grundige prosesser og leveranser med høy faglig kompetanse.

Mona BO Hauge

Mona BO Hauge CEO/Senior Business Consultant

Utdannelse: Bachelor i økonomi og int. markedsføring. Erfaring: 30 år salgs- og markedserfaring og 20+ års ledererfaring fra bransjene IT (SW /Saas/HW), produksjon/trikotasje, forsikring, service og handel, næringsmiddel og rekruttering. Sertifiseringer: DISA (DISC) IPU Profilanalyse, IPU Drivkraftanalyse, Cut-e, DNV sertifisert, TAM (Target Account Management), Sertifisert styreleder.

Tlf: +47 92 88 45 56

Åpen invitasjon: LinkedIn

Stein Ove Høgdahl

Stein Ove Høgdahl Senior Business Consultant

Utdannelse: Master i økonomi og markedsføring, BI. Mange års ledererfaring som toppleder og linjeleder fra salgs- og markedsorienterte FMCG bedrifter, tjenesteytende sektor og industri. Gjennomført en rekke rekrutterings- og utviklingsprosjekter innen salg, salgsledelse, CRM, endringsledelse og organisasjonsutvikling. Sertifisering: Mercuri Sales & Management Concepts, Prosjektledelse, Styrelederskolen.

Tlf: +47 90 69 02 81

Åpen invitasjon: LinkedIn

Bernt Espelien

Bernt Espelien Sales & Recruitment Consultant

Utdannelse: Psykologi, Universitetet i Oslo og Psykologi og filosofi, Universitet i Tromsø. Erfaring: Mange års erfaring innenfor salg, telefonsalg, møtebooking fra bransjene kraft, telekom, eiendom og rekruttering. Erfaring fra gründing av selskap og siste tiden med salg og rekruttering spisset på profiler innen salg, telefonsalg, kundeservice og marked.

Tlf: +47 46 67 69 90

Åpen invitasjon: LinkedIn

Anette Elisabet Olufsen

Anette Elisabet Olufsen Research & Sales Assistant

Utdannelse: Bachelor i Markedsføring og Salgsledelse, Høyskolen Kristiania i Oslo, samt kompetanse innen medier og kommunikasjon. Erfaring: Flere års erfaring innenfor salg, kundeservice, administrasjon og markedsføring fra ulike bransjer.

Tlf: +47 95 09 42 94

Åpen invitasjon: LinkedIn

Oddvar Johnsen

Oddvar Johnsen Senior Consultant – Training

Hovedfokus: Trening i salg, kommunikasjon og service på telefon. Presentrasjonsteknikk og forhandlingsteknikk. Utdannelse: Hovedfag i kompetanseutvikling og er i tillegg utdannet lektor og spesialpedagog. Erfaring: Lang erfaring fra salg og forretningsutvikling fra mange ulike bransjer.

B2B Salg AS er spesialisert på rekruttering av selger, salgsjef, salgsdirektør, talenter i salg, markedsføring og kundeservice, Account Manager, New Business selger, Key Account Manager, møtebooker, ressurser i markedsføring, SEO og online markedsfører, Inbound markedsfører, markedskoordinator, kundeservice,  kundeservice leder, markedssjef, teamleder, leder, konsulenter og nøkkelarbeidere som jobber mot kunder og marked.

«SUKSESS KREVER DYKTIGE FOLK»

 

B2B Salg – «tar deg steget videre», – om det er deg, ditt team eller ditt selskap.

.

Og våre kunder og vi har et felles MÅL om:

 • —Rett person
 • —På rett sted
 • —Til rett tid
 • —Som gjør de rette tingene
 • —På rett måte—
 • —Med aktiviteter som skaper vekst

Vi bistår med råd om optimal organisering av en salgs-, service- og markedsorganisasjon og tilbyr trening, utvikling og coaching av selgere, ledere, salgsledere og markedsførere.

B2B Salg AS bidrar med  å  etablere ny salgs-, service- og markedsorganisasjon, planlegging og innføring av ny eller forbedret salgsstrategi, salgsmetodikk, salgsprosess, taktisk og operativ salgseffektivisering,  samt planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter.

Vi bistår også med tjenester til styrer og tar eksterne styreoppdrag. Vårt ekspertise er da salgsstrategi, operasjonelt salg og salgsorganisering og råd og bistand om optimalisering og profesjonalisering av selskapets salg. For eiere og investorer gjør vi også Due-dilligence prosesser på salg.

Hvem vi er?
B2B Salg AS består av konsulenter med bred kompetanse innen rekruttering, utvikling, ledelse, salg og markedsføring. Vi har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper og har et utstrakt nettverk innen norsk og nordisk næringsliv. Vårt fokus er våre kunder og kandidater som vil ta del i vår erfaring og kunnskap og vårt utstrakte nettverk. B2B Salg finner og utvikler mennesker som skaper resultater. Vi har tro på at kompetanse skaper vekst. Viktigst av alt er at du blir fornøyd og at våre leveranser lever opp til dine forventinger og våre gode referanser. Våre verdier er:

 • Målrettet
 • Oppriktig
 • Profesjonell
 • Effektiv
 • Dedikert

Vår Forretningsidè: Assistere selskaper til å vinne flere kunder, øke kundelojaliteten og sikre ROI gjennom å rekruttere og utvikle talenter i salg, marked service og ledelse.

Vårt primærsegment: B2B (forretningsmarkedet) og de deler av B2C segmentet som krever profesjonell håndtering av kunder og marked.

Vår målgruppe:  Beslutningstakere for vekst, salg og ROI. HR, rekrutterings- og utviklingsansvarlig, Salgs- , markeds- og lederressurser, Ledelse og styrer.

Vår strategi: Skape vekst og suksess for våre kunder, kandidater og partnere i B2B segmentet.

Vår visjon:  Være Norges viktigste ressurs- og kompetansehus på B2B salg.

Partnere: er anerkjente leverandører av profilanalyser, rekrutteringsverktøy, salgsverktøy, CRM, PRM, bedriftsinformasjon, E- mail markedsføring, kundeundersøkelser, markedsundersøkelser, fagorganisasjoner og bransjeorganisasjoner.

[URL till tacksida]
[URL till tacksida]