Om oss

B2B (B2B Group AS og B2B Salg AS) er et kompetanse- og ressurshus som hjelper selskaper med vekst.

Som spesialister på ledelse, salgsledelse, moderne profft salg, digital markedsføring, salgsstrategi og vekst – kombinerer vi fagkunnskapen og kompetanse i HR og rekruttering til å hjelpe selskaper med å bygge og utvikle sine organisasjoner. Rigge riktig for vekst, tiltrekke rette folk og finne ambisiøse kandidater som evner å skape gode resultater.

Vi, B2B er sterk på vår nisje og tilbyr som eneste selskap i Norge en kombinasjon av tjenestene:

 • Rekruttere dyktige, topp motiverte kandidater
 • Leie inn ledere, selgere og digitale markedsførere for et prosjekt eller en periode
 • Trene moderne selgere, digitale selgere og digitale markedsførere
 • Utvikle ledere og salgsledere i endringsledelse, avstandsledelse og prestasjonsledelse
 • B2B gjøre jobben, B2B interne «pre-sale team» leverer pre-salg, new-biz og møtebooking

B2B Salg AS ble utnevnt til Gasellebedrift i 2018.

Vårt fokus er våre kunder og å bistå kundene med å skape en høyere vekst og ROI.

B2B leverer høy kvalitet, grundige prosesser og leveranser med høy faglig kompetanse.

Om du er kunde, kandidat eller deltager: er vårt mål at du skal komme steget videre, mestre nye utfordringer og at du skal skape suksess og gode resultater.

 

Mona BO Hauge

Mona BO Hauge CEO/Senior Business Consultant

Utdannelse: Bachelor i økonomi og int. markedsføring. Erfaring: 30 år salgs- og markedserfaring og 20+ års ledererfaring fra bransjene IT (SW /Saas/HW), produksjon/trikotasje, forsikring, service og handel, næringsmiddel og rekruttering. Sertifiseringer: DISA (DISC) IPU Profilanalyse, IPU Drivkraftanalyse, Cut-e, DNV sertifisert, TAM (Target Account Management), Sertifisert styreleder.

Tlf: +47 92 88 45 56

Åpen invitasjon: LinkedIn

May-Britt Falcke

May-Britt Falcke Senior Business Consultant

Utdannelse: Siviløkonom innen Økonomi og B2B markedsføring. Mange års ledererfaring som toppleder og linjeleder i salgs og markedsorganisasjoner innen Finans og Forsikring. Gjennomført endringsprosesser i store organisasjoner. Gründererfaring innen digitalisering av finanstjenester. Erfaring fra rekrutteringsprosesser spisset mot telefonsalg, selgere, kundebetjening og markedspersoner innen B2B.

Tlf: +47 93 40 31 33

Åpen invitasjon: LinkedIn

Bernt Espelien

Bernt Espelien Sales & Recruitment Consultant

Utdannelse: Psykologi, Universitetet i Oslo og Psykologi og filosofi, Universitet i Tromsø. Erfaring: Mange års erfaring innenfor salg, telefonsalg, møtebooking fra bransjene kraft, telekom, eiendom og rekruttering. Erfaring fra gründing av selskap og siste tiden med salg og rekruttering spisset på profiler innen salg, telefonsalg, kundeservice og marked.

Tlf: +47 46 67 69 90

Åpen invitasjon: LinkedIn

Anette Elisabet Olufsen

Anette Elisabet Olufsen Research & Sales Coordinator

Utdannelse: Bachelor i Markedsføring og Salgsledelse, Høyskolen Kristiania i Oslo, samt kompetanse innen medier og kommunikasjon.
Erfaring: Flere års erfaring innenfor salg, kundeservice, administrasjon og markedsføring fra ulike bransjer.

Tlf: +47 95 09 42 94

Åpen invitasjon: LinkedIn

Casper Sørum Iversen

Casper Sørum Iversen Sales & Research Assistant

Utdannelse: Studier i Salgsledelse og Markedsføring, Høyskolen Kristiania i Oslo.
Erfaring: Flere års erfaring innenfor salg, markedsføring, kundeservice, administrasjon fra ulike bransjer.

Tlf: +47 47 67 99 71

Åpen invitasjon: LinkedIn

Oddvar Johnsen

Oddvar Johnsen Senior Consultant – Training

Hovedfokus: Trening i salg, kommunikasjon og service på telefon. Presentrasjonsteknikk og forhandlingsteknikk. Utdannelse: Hovedfag i kompetanseutvikling og er i tillegg utdannet lektor og spesialpedagog. Erfaring: Lang erfaring fra salg og forretningsutvikling fra mange ulike bransjer.

B2B Salg AS er spesialisert på rekruttering av selger, salgsjef, salgsdirektør, talenter i salg, markedsføring og kundeservice, Account Manager, New Business selger, Key Account Manager, møtebooker, ressurser i markedsføring, SEO og online markedsfører, Inbound markedsfører, markedskoordinator, kundeservice,  kundeservice leder, markedssjef, teamleder, leder, konsulenter og nøkkelarbeidere som jobber mot kunder og marked.

«SUKSESS KREVER DYKTIGE FOLK»

 

B2B Salg – «tar deg steget videre», – om det er deg, ditt team eller ditt selskap.

.

Og våre kunder og vi har et felles MÅL om:

 • —Rett person
 • —På rett sted
 • —Til rett tid
 • —Som gjør de rette tingene
 • —På rett måte—
 • —Med aktiviteter som skaper vekst

Vi bistår med råd om optimal organisering av en salgs-, service- og markedsorganisasjon og tilbyr trening, utvikling og coaching av selgere, ledere, salgsledere og markedsførere.

B2B Salg AS bidrar med  å  etablere ny salgs-, service- og markedsorganisasjon, planlegging og innføring av ny eller forbedret salgsstrategi, salgsmetodikk, salgsprosess, taktisk og operativ salgseffektivisering,  samt planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter.

Vi bistår også med tjenester til styrer og tar eksterne styreoppdrag. Vårt ekspertise er da salgsstrategi, operasjonelt salg og salgsorganisering og råd og bistand om optimalisering og profesjonalisering av selskapets salg. For eiere og investorer gjør vi også Due-dilligence prosesser på salg.

Hvem vi er?
B2B Salg AS består av konsulenter med bred kompetanse innen rekruttering, utvikling, ledelse, salg og markedsføring. Vi har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper og har et utstrakt nettverk innen norsk og nordisk næringsliv. Vårt fokus er våre kunder og kandidater som vil ta del i vår erfaring og kunnskap og vårt utstrakte nettverk. B2B Salg finner og utvikler mennesker som skaper resultater. Vi har tro på at kompetanse skaper vekst. Viktigst av alt er at du blir fornøyd og at våre leveranser lever opp til dine forventinger og våre gode referanser. Våre verdier er:

 • Målrettet
 • Oppriktig
 • Profesjonell
 • Effektiv
 • Dedikert

Vår Forretningsidè: Assistere selskaper til å vinne flere kunder, øke kundelojaliteten og sikre ROI gjennom å rekruttere og utvikle talenter i salg, marked service og ledelse.

Vårt primærsegment: B2B (forretningsmarkedet) og de deler av B2C segmentet som krever profesjonell håndtering av kunder og marked.

Vår målgruppe:  Beslutningstakere for vekst, salg og ROI. HR, rekrutterings- og utviklingsansvarlig, Salgs- , markeds- og lederressurser, Ledelse og styrer.

Vår strategi: Skape vekst og suksess for våre kunder, kandidater og partnere i B2B segmentet.

Vår visjon:  Være Norges viktigste ressurs- og kompetansehus på B2B salg.

Partnere: er anerkjente leverandører av profilanalyser, rekrutteringsverktøy, salgsverktøy, CRM, PRM, bedriftsinformasjon, E- mail markedsføring, kundeundersøkelser, markedsundersøkelser, fagorganisasjoner og bransjeorganisasjoner.

[URL till tacksida]
[URL till tacksida]