Innleie / Bemanning

Daglig leder, Salgssjef, markedsleder, vekstleder til leie.

REKRUTTERING – INNLEIE – TRENING

I mange situasjoner har en bedrift behov for midlertidig hjelp til å bygge organisasjonen, salgsapparatet eller å videreføre bedriften i en mellomperiode. Noen er på søken etter ny leder eller en selger, men har begrenset tid. Enkelte ganger vil en bedrift ha behov for en mer erfaren og mer kunnskapsrik selger eller leder, eksempelvis i oppbyggingen av et nytt team, ny avdeling eller etablering av et nytt forretningsområde.

Da kan det lønne seg å investere midlertidig i en ressurs, som kan bistå nettopp i denne perioden.

Vi hjelper til med både å matche leder, selger og bedrift, men hjelper også til med rekruttering til bygging av organisasjonen, opplæring og coaching av nye og eksisterende ansatte.


For bedriften: 
Trenger en selger, salgsleder eller en interimleder!

Trenger du en midlertidig selger, salgsleder eller leder på kort varsel? Det finnes gode selgere og ledere i arbeidsmarkedet som foretrekker korte engasjementer. En selger kan ønske å gå inn i en bedrift for å skape resultater på kort sikt, eller ønske et midlertidig arbeidsforhold før et mulig etablert arbeidsforhold. En salgsleder eller leder kan ønske kortere engasjement for å kunne bygge opp en organisasjon, igangsette og implementere nye salgsmetodikker, coache og utvikle et team eller bistå som en vekstleder.

For selgerkandidatene:  Ønsker en midlertidig stilling eller en mulighet for et fast
engasjement på sikt?
Ønsker du et midlertidig arbeidsforhold og skape resultater på kort sikt? Kanskje er du mellom to jobber og ønsker et kortere engasjement for å bistå en bedrift i en ekspansjonsfase? Enkelte av våre oppdrag er basert på utleie av salgsressurser og kan gi deg en mulighet til å starte på kort sikt. Noen av disse oppdragene kan også gi lengre arbeidsforhold.

For lederkandidatene:  Kortere engasjementer!

Ønsker du å lede bedrifter eller avdelinger som har en midlertidig utfordring? Har du lang fartstid som leder? Du som ønsker å gjøre en innsats i mer prosjektbasert arbeid kan registrere deg hos oss for en nærmere samtale. Deretter kan vi kontakte deg når vi får oppdrag som passer din profil.

Våre tjenester:

Selger til leie
– selger, salgskonsulent,  Account Manager, Key Account Manager, Account Executive, selger B2B og selger B2C, Business Development Manager er noen av stillingene og rollene innen vi kan besette på kort tid og som en midlertidig stilling.

Salgssjef til leie
– salgssjef/vekstleder/teamleder som kan faget og kan stille på kort varsel i en overgangsperiodehands

Managment for Hire
– en spisset, kompetent midlertidig leder (administrerende direktør, salgsdirektør etc.)

Coach til leie
– kurs og oppfølgende coach til både selgeren og salgslederen sin fordel

Kombinasjonstjenester
B2B Salg gjør gjerne hele pakker av tjenester  hvor vi finner midlertidig leder, rekrutterer permanent leder, bygger salgsavdeling/team og sørger for å kurse/utvikle organisasjonen for å kunne levere gode resultater.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med bemanning av en dyktig leder? 

Ta kontakt i dag:
Tlf.: +47 92 88 45 56
Mail: kunde@b2bsalg.no

Følg oss på våre sosiale nettsteder:

www.linkedin.com/company/b2b-salg-as
www.linkedin.com/rekruttering
www.facebook.com/rekruttering
www.facebook.com/b2bsalg

Meld deg på vårt nyhetsbrev, hvor du kan få tips om ledelse, salgsledelse, vekst, utvikling, strategi HR og rekruttering: Abonner på nyhetsbrev.